אחרי הכניסה מחברים את חשבונות Google Ads ו-Meta של הלקוחות שלכם. כל סוכנות רואה רק את החשבונות שהיא עצמה חיברה.
החשבונות נשמרים כרגע בזיכרון של השרת בלבד, ולכן נמחקים בהפעלה מחדש. חיבור למסד נתונים הוא מה שהופך אותם לקבועים.